Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Materialen en meer!

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • RT : I've always had a hard time expressing how I'm feeling through words. So I express myself through art. This past mo… https://t.co/niyAub63iz 4 dagen 9 uur geleden

Bloglovin

donderdag, maart 25, 2010 - 00:27

Geweldig nieuws! We hebben een financiële boost deze maand. Veel extra inkomen, waardoor ik bepaalde materialen kan gaan kopen die ik al heel lang wilde hebben! Hier is een lijst van de dingen die ik binnenkort krijg:

Derwent Coloursoft
  • Bruynzeel Sakura Design Pastel Potloden (48st cassette)
  • Bruynzeel Sakura Design Color Potloden (48st cassette)
  • Bruynzeel Design Potlood Goud
  • Bruynzeel Design Potlood Zilver
  • Bruynzeel Design Puntenslijper
  • Bruynzeel Design Kneedbare Gum
  • Derwent Coloursoft Potloden (48st cassette)
  • Doezelaars
  • Reukloze Terpentine

Ik heb nog niet alles wat ik nodig heb. Maar ik heb zeker al veel van de dingen die ik nodig heb. Ik heb nog wel kwalitatief tekenpapier en schetsblokken nodig. Maar de Bruynzeel Design (en enkele andere merken) schetsboeken waren veel te duur (25 vellen voor circa €10). Ik ken een winkel waar ze het veel goedkopr aanbieden (100 vellen voor €7). En ik krijg er ook nog eens korting omdat ik er al kwam toen ik nog studeerde. Ik heb ook wat extra Stabilo Pen 68 stiften nodig. Extra kleuren die ik nog niet heb. Maar alles heeft z'n tijd nodig. Ik ben zooooo ontzettend blij met de spoedig te arriveren materialen. Ik kan letterlijk niet wachten! :happy::D

Commentaar toevoegen

Illustraties