Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

6 Jaar Geleden

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • RT : I've always had a hard time expressing how I'm feeling through words. So I express myself through art. This past mo… https://t.co/niyAub63iz 15 uur 52 min geleden

Bloglovin

woensdag, maart 24, 2010 - 22:27

Hoewel we het niet echt vieren met taart en pizza en een feestje, is het toch wel de moeite om te vermelden. SNW is vandaag 6 geworden. Nu moet ik wel erbij vermelden dat ik al veel langer in de community zat. Ik heb meerdere fansites gehad voordat ik begon met SNW. Maar geen enkele van deze sites werd zo groot en zo oud als SNW. Ik heb ook op SNW gezegd dat het nu stil is. Ik heb goede redenen waarom ik nu niet veel update daar op dit moment. Een hele grote reden is dat ik werk aan de nieuwe website, welke moet lanceren in 2010. Ik kan geen exacte datum geven aangezien ik zelf gewoon nog niet precies weet wanneer het af is.

Ik wil graag al mijn communityvrienden en SNW leden bedanken voor de felicitaties op deze mijlpaal. 6 jaar is een mijlpaal, of de site nu heel actief is of niet.

Als ik SNW niet had gehad, had ik nooit de liefde van mijn leven ontmoet en had ik ook nooit mijn zoon hebben gehad. Ik heb zoveel geweldige mensen via de community ontmoet. Ik wil er graag nog meer ontmoeten overigens. SNW is nog niet oud genoeg om met pensioen te gaan. ;) Dus wie weer ontmoeten we elkaar ooit nog eens!

Commentaar toevoegen

Illustraties