Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Wat te doen?

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • Today is my anniversary (14 years together, 3 years married). I made a card for hubby, and he picked out these beau… https://t.co/eRjmHhdgCQ 5 dagen 22 uur geleden

Bloglovin

zaterdag, maart 6, 2010 - 16:21

Ik ben de hele week aan het werk, gewoonlijk van 's ochtends tot 's avonds laat. Dat is oké. Ik heb in ieder geval plezier. Het kan wel erg vermoeiend zijn omdat te combineren met een peuter thuis. Maar het lukt me nog wel. Deze week leek een betere week. Ik ben een aantal keer naar mijn huisarts geweest. Ik kan nu wat dingen regelen, afpraken met een therapeut voor mijn benen, professionele hulp voor mijn ziekte en gewichtsproblemen, ik heb mijn nieuwe bril, ik heb nieuwe zalfjes voor mijn lichaam.

Alles lijkt heel goed te gaan. Op een paar dingetjes na dan.

Ik heb nog altijd heel erge hoofdpijnen. En die gaan maar niet weg, wat ik ook probeer. Dus vandaag besloot ik om lekker wat te gaan gamen, in plaats van de hele dag te werken. Het is ook mijn weekend. Ik zou wat meer van het weekend moeten genieten. Ik heb geloof ik geen spel meer gespeeld op mijn PC sinds november. En het maken van kerstdingetjes voor Sims 3 telt niet. Ik ben in mijn Sims 3 spel geweest maar alleen om foto's te nemen en daarna weer eruit gegaan. Dus mijn plan was om al mijn favoriete games weer eens te installeren en er een aantal te spelen vandaag. Maar dat zat er niet in. Ik probeerde mijn DVD drive te openen. Dat deed ie dus niet. Ik heb een paperclip gepakt om hem te openen en dat werkte. Maar het werkt niet uit zichzelf. Dus ik kan nu geen CDs of DVDs inladen. Nou is een nieuwe DVD drive niet het duurste. Ik had het gewoon niet verwacht en ik vind het niet leuk. We proberen wat geld uit te sparen omdat we een aantal zeer hoge rekeningen hebben deze maand. Mijn nieuwe bril, nieuwe zwemkleding, nieuwe server en een aantal gewone rekeningen.

De server heeft de laatste tijd problemen. Ik heb ze zelf niet gehad. Gewoonlijk als ik naar een van de gehoste websites ga, kan ik er gewoon bij zonder problemen. Ik zeg niet dat er geen problemen zijn. Ik heb er gewoon zelf niets van gemerkt. We willen natuurlijk geen serverproblemen. Maar veranderen van servers kost wel veel geld. We hebben vandaag een nieuwe server besteld. Het is een veel snellere. Dus we zullen een heeeeeeeel lange tijd probleemvrij zijn. Maar de opstartkosten zijn hoog. Dus hebben we de cliënten gevraagd een beetje mee te betalen. We kunnen het helaas niet allemaal zelf betalen. En het is een goede verandering voor iedereen op de server.

Ik kwam er ook achter dat ik geen allergiemedicijnen meer heb. Ik wist niet dat ik niets meer had tot ik in mijn medicijnlade keek. Dus heb ik ze maar bij de drogist gekocht. Gewoonlijk krijg ik ze vergoed van de zorgverzekeraar. Dat mag ook wel, ik betaal maandelijks genoeg voor mijn zorgverzekering. Het was niet zo heel duur maar ik had het graag uitgespaard.

De overwachte kosten betekenen wel dat ik mijn potloden voorlopig niet kan kopen. :( Dat vind ik echt helemaal niet leuk. Ik heb ze nodig voor mijn tekeningen. Ik heb ze nodig om te oefenen, als ik een kans wil maken geaccepteerd te worden op een van de studies op de HKU.

ChEeTaH heeft intussen nieuwe DVD drives gehaald. Daarna ga ik verder met mijn plan om al mijn games weer te installeren. Ik upload later misschien nog wat foto's. :)

Commentaar toevoegen

Illustraties