Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Te schattig

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • RT : since i’m barely seeing blm on the tl anymore here’s a thread of petitions to reopen cases that haven’t been given justice 1 maand 21 uur geleden

Bloglovin

zaterdag, februari 27, 2010 - 22:43
Tags: 

Ik had vandaag genoeg dingen om te fotograferen. Een daarvan was de nieuwe tekening die ik heb gemaakt. Het is eigenlijk een zelfportret. Maar ik heb besloten het niet te uploaden. Nu in ieder geval niet. Ik weet niet zeker of en wanneer ik het ga uploaden. Dan was er nog de heerlijke pizza die ik had gemaakt (en waarvan ik al snel aan het smullen was nadat het uit de oven kwam), en de heerlijke rijstepap die ik daarna had. De pizza was zo lekker dat ik vergat om een foto te maken. En de rijstepap was heerlijk maar zag er niet goed uit op de foto's die ik ervan had gemaakt. Je moet het gewoon proeven om te ervaren hoe het is, en op de foto komt de smaak niet tot zijn recht. Gelukkig had ik ook een aantal mooie foto's van 2 van mijn jongens. Ik vind Seth's haarlengte erg leuk. Het is schattig! :happy:

Commentaar toevoegen