Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Bruynzeel Sakura potloden

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • RT : I've always had a hard time expressing how I'm feeling through words. So I express myself through art. This past mo… https://t.co/niyAub63iz 4 dagen 7 uur geleden

Bloglovin

donderdag, februari 25, 2010 - 23:45

Ik ben zo blij! Aan het einde van maart hebben we wat extra geld, wat mij de mogelijkheid geeft om weer wat materialen te kopen. Ik heb Bruynzeel Sakura Graphite potloden gekocht in 2008 en ze zijn zo prettig om mee te werken. Ik heb nogal veel materialen nodig, maar ik ben momenteel vooral bezig met twee nieuwe cassettes:

Bruynzeel Sakura Graphite (12 potloden)

Dit is de set die ik al heb, en waar ik erg blij mee ben.

Bruynzeel Sakura Graphite

Bruynzeel Sakura Colour (48 potloden)

Dit is een set die ik al jaren wil hebben, en nu eindelijk in maart/april zal krijgen. Fatsoenlijke kleurpotloden voor mijn tekeningen.

Bruynzeel Sakura Colour

Bruynzeel Sakura Pastel (48 potloden)

Dit is ook een set die ik al jaren wil hebben, en ook eindelijk in maart/april krijg. Heel fijne/zachte pastelpotloden voor mijn tekeningen.

Bruynzeel Sakura Pastel

Alle bovenstaande sets zijn best wel duur. Nou ja, ze zijn het geld wel waard, maar het is nogal veel geld voor iemand als mij. Ik heb ze toch nodig. Ik wil mijn vaardigheden verbeteren en ik heb daar gewoon goede potloden voor nodig.

Bruynzeel Sakura Aquarel (48 potloden)

Nog iets wat ik wil hebben, maar pas over een jaar ofzo. Geen haast, wel fijn om te hebben.

Bruynzeel Sakura Aquarel

Commentaar toevoegen

Illustraties