Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Be Bright!

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • RT : I've always had a hard time expressing how I'm feeling through words. So I express myself through art. This past mo… https://t.co/niyAub63iz 3 dagen 10 uur geleden

Bloglovin

vrijdag, februari 26, 2010 - 22:07

Vandaag ging ik naar het dorp om een nieuwe bril uit te zoeken. Ik heb momenteel een nogal irritante bril, om meerdere redenen; mijn ogen zijn nu een heel stuk slechter dan 2 jaar geleden, het montuur is niet echt stevig (dus dingen raken nogal snel los, of ze breken) en ik moet deze bril zeker 5 keer per dag schoonmaken, maar meestal vaker. En dan nog een belangrijke reden. Ik heb deze bril nu 2 jaar. Toen ik deze bril kreeg, moest ik nog wennen aan een bril. Nu ben ik eraan gewend. Dus nu wil ik gewoon een bril waar ik echt dol op ben! Ik heb mijn ogen opnieuw laten opmeten vandaag. Het slechte nieuws is dat ze nu tweemaal zo slecht zijn als voorheen. Het goede nieuws is dat ik met een nieuwe bril alles weer goed kan zien.

Ik heb de bril nog niet. Ik kan deze waarschijnlijk binnen twee weken ophalen. Ik heb geprobeerd ernaar te zoeken op het web. Het merk is "Be Bright" en blijkbaar wordt dit alleen door Pearle verkocht. Misschien is het al een ouder model. Hoe dan ook, ik kon het online niet vinden. Dus je moet maar gewoon geduld hebben tot ik de bril kan ophalen bij de opticien!

Commentaar toevoegen

Illustraties