Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Dansen!

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

Bloglovin

maandag, januari 25, 2010 - 22:56

Nou vandaag is er veel gebeurd. Mijn schoonouders zijn op vakantie met 3 van hun kinderen, de 4e is hier bij mij en onze zoon. Vanwege Seth's leeftijd en alle drama die daarbij komt kijken, besloot ChEeTaH vandaag om naar zijn ouderlijk huis te reizen en daar te studeren voor het tentamen wat hij morgenmiddag zou hebben. Het begon al niet zo goed. ChEeTaH arriveerde bij zijn ouderlijk huis. Toen bleek dat hij de sleutels vergeten was. Dus hij kon niet naar binnen. Gelukkig kon hij met sleutels van de buren wel nog naar binnen. En vanmiddag, kwam ChEeTaH erachter dat hij niet morgenmiddag een tentamen heeft, omdat het vandaag al bezig was! En nog naar de universiteit reizen had geen nut meer, omdat het tentamen al voorbij zou zijn tegen de tijd dat hij daar aankomt.

Ikzelf ben vooral bezig geweest met werken vandaag. Het is niet altijd gemakkelijk met een druk kind van 2 jaar, maar ik ben wel in staat nog iets van werk te doen.

Ik ontdekte ook wat vreemde dingen op mijn computer afgelopen week. Een programma genaamd temp.exe probeerde zichzelf te starten. Maar dat lukte niet. Ik weet niet waarom, maar ik weet wel dat het niet veel goeds kan betekenen. Dus ik heb mijn Temp map geleegd en nu ben ik bezig met een virusscan. Tot nu toe zijn er ruim 500.000 bestanden gescand (bijna klaar met mijn Windows partitie) en nog geen virussen gevonden. Dat is goed nieuws.

Er is meer goed nieuws. Mijn vroege verjaardagscadeautje komt waarschijnlijk deze week binnen. Mijn nieuwe 2TB harde schijf. Ik kan niet wachten. Meer ruimte! Woohoo! Verse installaties, schone werkruimte, sneller enzovoorts. Ik moet wachten tot alle computeronderdelen van Lisanne binnen zijn, zodat we het hele gebeuren in een keer kunnen ophalen in de winkel. Lisanne krijgt een nieuwe computer, dus ik bedacht me dat ik net zo goed direct mijn HDD kon bestellen.

De foto's van vandaag tonen Seth's pyjama en Seth zelf. Hij was aan het dansen op het muziekje van een Nederlandse soap. Hij is dol op meezingen (tuu tuu tuuuuu) met alles op tv, of het nou reclame, nieuws of tv shows zijn. Het maakt niet uit, hij zingt mee. En hij is ook niet vies van dansen. Schattig. Dat maakt mijn dag helemaal.

Commentaar toevoegen