Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Oliebollen! Deel 1

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • Today is my anniversary (14 years together, 3 years married). I made a card for hubby, and he picked out these beau… https://t.co/eRjmHhdgCQ 5 dagen 22 uur geleden

Bloglovin

donderdag, december 31, 2009 - 21:48

ChEeTaH was bezig met het voorbereiden van het oliebollenbeslag. Dit was een kant en klaar mix van mijn moeder. Maar het lijkt niet echt te werken. Dus we moeten waarschijnlijk nieuw oliebollenbeslag maken. Tot dan heb ik wel wat oliebollenbeslagfoto's voor jullie. En als je geinteresseerd bent in het maken van oliebollen, ga dan hierheen.

Oliebollen! Deel 1
Oliebollen! Deel 1

Commentaar toevoegen

Illustraties