Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Gewoon een teaser

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • RT : I've always had a hard time expressing how I'm feeling through words. So I express myself through art. This past mo… https://t.co/niyAub63iz 3 dagen 11 uur geleden

Bloglovin

woensdag, december 30, 2009 - 16:25
Teaser

Ik ga spoedig opnieuw beginnen met mijn 365 project, dit keer op mijn hoofdblog in plaats van op een losstaand blog. Ik sta er wel om bekend teasers te tonen op mijn 365 blog, en dat zal op dit blog zeker niet veranderen. Vandaag ga ik geen 365 foto posten, maar ik heb wel een teaser voor jullie. Je mag raden wat het is, maar je krijgt van mij geen antwoord over deze specifieke teaser. Je moet maar gewoon geduld hebben! Ik heb meer dan een handvol aan projecten voor 2010 en deze teaser zou voor al die projecten kunnen zijn!

Commentaar toevoegen

Illustraties