Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Geen Efteling...

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • Today is my anniversary (14 years together, 3 years married). I made a card for hubby, and he picked out these beau… https://t.co/eRjmHhdgCQ 1 week 2 dagen geleden

Bloglovin

zondag, december 27, 2009 - 22:50

Ik ga morgen niet naar de Efteling, aangezien het veel te druk zal zijn. ChEeTaH en ik willen ook allebei werken, dus Seth blijft wel bij z'n grootouders. Lisanne en ik gaan komende week naar de Efteling. Om eerlijk te zijn ben ik momenteel ook veel te moe om van een dagje Efteling te genieten. Dus het is beter om te wachten tot komende week. :)

We hebben vandaag de hele dag Doctor Who gekeken. Het was wel leuk maar ik denk dat ik iets teveel workaholic ben. Ik voelde me zo schuldig dat ik gewoon niet de hele tijd kon blijven zitten. Ik ben vanavond nogal depressief. Waarschijnlijk vanwege het gebrek aan activiteit, het vette eten en omdat mijn zoontje niet thuis is. Ik voel me morgen vast beter.

Commentaar toevoegen

Illustraties