Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Kerstmis 2009!

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • RT : I've always had a hard time expressing how I'm feeling through words. So I express myself through art. This past mo… https://t.co/niyAub63iz 4 dagen 8 uur geleden

Bloglovin

zaterdag, december 26, 2009 - 22:55

Dus dat is het dan! Ik heb het je al eens eerder gezegd, maar we hebben toch wel geluk in dit land dat we twee Kerstdagen hebben in plaats van maar eentje. Dit is altijd handig vanwege schoonouders enzo. Ik wil Kerstmis met mijn moeder vieren maar ook met de schoonouders. En onze woning is veel te klein om iedereen hier te ontvangen. Ik zou knettergek worden, zeker omdat ik altijd alles perfect wil hebben! Dus ik ben erg blij met de tweede Kerstdag. Op die manier kan ik de ene dag bij de schoonouders vieren en de andere dag met mijn moeder doorbrengen.

De eerste kerstdag was leuk. We hadden niet zoveel geld maar ik kon toch wat kleine cadeautjes kopen voor Seth (en ook nog een groter cadeautje). Hij is er helemaal gek op. We hebben het speelgoed meegenomen naar de schoonouders en hij heeft er de hele dag mee gespeeld.

Christmas 2009
Christmas 2009

Dus op de eerste Kerstdag gingen we naar de schoonouders. Lisanne en mijn schoonouders waren net terug uit Ghana. Arnoud en Laura waren er ook, net als Seth's overgrootvader. Druk, maar leuk! We hebben brunch gegeten, daarna hebben we wat gezelschapsspelletjes gespeeld. Na het avondeten hadden we mijn zelfgemaakte chocolademousse die ik de dag ervoor had gemaakt. Iedereen was er dol op, inclusief Seth:

Christmas 2009

Na het avondeten gingen we in de woonkamer zitten, dronken wat koffie en kregen cadeautjes van Lisanne en mijn schoonouders. Cadeautjes uit Ghana. Ik zal daar spoedig foto's van maken. We kregen een Ghanees spelletje genaamd "Endless" (Eindeloos), wat letterlijk betekent dat het eeuwig doorgaat. Ik kreeg ook nog een Ghanese tas, drum, beeldjes. Seth kreeg ook slippers maar deze passen helaas niet. Misschien dat onze volgende baby ervan kan genieten! Seth was erg moe na deze dag dus hij heeft vooral met zijn speelgoed gespeeld en wat gehangen bij papa en bij mij, maar niet te vaak.

Christmas 2009

Vandaag was ook weer erg leuk. Mijn moeder kwam langs met haar goede vriendin Connie. Ze brachten volop cadeaus mee voor Seth en wat boodschappen voor ons. Ik stel dat heel erg op prijs! Seth is razend op zijn nieuwe auto's (hij heeft voornamelijk auto's gekregen). Ik heb hier nog geen foto's van gemaakt, dit komt later. We hebben gegourmet en hadden een lekker ijsje achteraf:

Christmas 2009

Morgen zal ook erg leuk zijn. Lisanne komt langs en Seth gaat naar zijn grootouders. We gaan allemaal Doctor Who kijken. Ik heb Lisanne beloofd lekkere broodjes te maken, aangezien ze deze had gemist met Seth's verjaardag. En als toetje hebben we Ben & Jerry's ijs! Woot! :D

Ik vind het alles bij elkaar een hartstikke leuke kerst dit jaar, ondanks het gebrek aan geld om cadeaus voor anderen te kopen. Ik vind het leuk om cadeaus voor anderen te kopen maar dat kon dit jaar niet echt. De festiviteiten zelf waren zeker geslaagd. :)

Commentaar toevoegen

Illustraties