Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Vrolijk Kerstfeest!

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • Today is my anniversary (14 years together, 3 years married). I made a card for hubby, and he picked out these beau… https://t.co/eRjmHhdgCQ 1 week 2 dagen geleden

Bloglovin

vrijdag, december 25, 2009 - 02:27
Vrolijk Kerstfeest!

Het is erg laat hier, en ik ben me aan het voorbereiden om zometeen te gaan slapen. Morgen weer vroeg eruit om lekkere dingen te bakken voor het Kerstdiner en we worden zo rond de middag opgehaald door mijn schoonouders die ons dan naar hun huis brengen. Ik denk niet dat ik veel online zal zijn morgen (nou ja vandaag, maar je weet wat ik bedoel). Dus leek het me handig om nu iets te posten.

Ik heb woensdag een Christmas Trees set inclusief nieuw patroon op The Sims Zone geupload. En op donderdag heb ik Christmas Baubles sets inclusief meerdere nieuwe patronen geupload naar SimsNetwerk. Download ze nu, nu is het nog kerst! :)

Mijn boodschap van vandaag is: Vrolijk Kerstfeest! Ik hoop dat jullie allemaal een fijne dag hebben met je familie en/of vrienden!

Commentaar toevoegen

Illustraties