Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Efteling!

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • RT : I've always had a hard time expressing how I'm feeling through words. So I express myself through art. This past mo… https://t.co/niyAub63iz 2 dagen 14 uur geleden

Bloglovin

donderdag, december 24, 2009 - 14:39
Categories: 
Efteling Villa Volta

Vanwege mijn werk aan Lisanne's blog en gallery, heeft Lisanne besloten om samen met mij naar de Efteling te gaan! Morgen is het eerste Kerstdag. Veel mensen realiseren zich niet dat we in ons land de meeste feestdagen verdubbeld hebben, waarschijnlijk door het gebrek aan nationale feestdagen. Op eerste kerstdag gaan we naar mijn schoonouders. We gaan allemaal wat koken of bakken. En de tweede kerstdag zijn we hier thuis, en komt mijn moeder met een vriendin hier eten. We gaan dan gourmetten met allerlei andere kleine lekkernijen. Na kerst gaan we een hele dag Doctor Who kijken. Woot! Op maandag gaan Lisanne en ik dan naar de Efteling. En natuurlijk ga ik weer foto's maken daar! Ik ben al eerder in de Efteling geweest en heb normale Efteling foto's en winter Efteling foto's geupload.

Commentaar toevoegen

Illustraties