Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Shoppen met Lisanne

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • RT : I've always had a hard time expressing how I'm feeling through words. So I express myself through art. This past mo… https://t.co/niyAub63iz 4 dagen 7 uur geleden

Bloglovin

woensdag, december 23, 2009 - 01:19

Ik heb al eerder over Lisanne geblogd. Ze is mijn schoonzusje. Ze is net terug uit Ghana en na een nachtje goed te hebben geslapen, kwam ze vandaag hierheen zodat we samen naar de stad konden gaan. Ze had nieuwe kleding nodig, en ik ook. Seth had trouwens ook nieuwe kleding nodig. Oh en natuurlijk moesten we een kerstcadeautje kopen voor Seth.

Niets schokkends tot nu toe. ChEeTaH, Lisanne, Seth en ik liepen door de kou en vieze sneeuw naar de stad. Eenmaal daar kochten we eerst wat speelgoed voor Seth. Sommige items waren verlate verjaardagscadeautjes van tante Lisanne. En sommige items waren kerstcadeautjes. Daarna gingen we naar de M&S, een winkel met vrouwenkleding. Klein en groot, chique en casual, ze hebben van alles wat. ChEeTaH wachtte in de paskamerruimte, terwijl Lisanne en ik beide ons eigen weg gingen in de winkel om kleding uit te kiezen om te passen. Dat deden we dus. Later, toen we bijna klaar waren, kwamen we erachter dat we beide 2 paar exact dezelfde jeans hadden gekozen. Dat was niet alles. We hadden ook exact dezelfde blouses en truien, het enige verschil was de kleur! Het is gewoon ronduit eng. Het is niet de eerste keer dat we dezelfde kleding kopen. We lijken ook dezelfde maat te hebben, voor de top dan. Want vanwege mijn lipoedeem is mijn jeans vaak 5 maten groter dan de topjes en shirts.

Ik zou best foto's willen laten zien van de nieuwe kleding maar ik heb geen zin om nu foto's te maken. En de M&S website had geen fatsoenlijke preview van de collectie online dus daar heb ik ook niets aan. Misschien neem ik later nog wat foto's. :) Maar we hadden in ieder geval lol in de stad.

Commentaar toevoegen

Illustraties