Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Sims Sneeuw Stencils

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

Bloglovin

vrijdag, december 18, 2009 - 22:50

Ik ben vandaag erg druk bezig geweest met van alles. Maar vooral met het versieren van de ramen. Ik was het al enige tijd van plan, maar het kwam er maar niet van. Dus vanochtend pakte ik wat karton en begon met tekenen van items die ik leuk vind. Toen ik eenmaal een aantal leuke items had, begon het uitsnijden. Ik had vorig jaar al wat algemene Kerst stencils gemaakt. Voorbeeld ervan kun je hier zien. Aangezien ik een enorme gamer en Sims fan ben, vond ik dat ik wel iets met een plumbbob en Freezer bunny moest doen. Het was niet gemakkelijk om de sneeuw er leuk op te krijgen met al die kleine, losse elementen. Maar het is gelukt. Het ziet er best goed uit als je het mij vraagt.

Sims Snow Stencils
Sims Snow Stencils
Sims Snow Stencils
Sims Snow Stencils Sims Snow Stencils
Sims Snow Stencils Sims Snow Stencils
Sims Snow Stencils
Sims Snow Stencils

Commentaar toevoegen

Illustraties