Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

365 Testbericht

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • Today is my anniversary (14 years together, 3 years married). I made a card for hubby, and he picked out these beau… https://t.co/eRjmHhdgCQ 1 week 1 dag geleden

Bloglovin

zondag, december 13, 2009 - 22:20
Tags: 

Als je net op de frontpage hebt gekeken voordat je deze post bekeek, dan zou je hebben gezien dat de frontpage nu 365 teaser foto's heeft. Als je deze aanklikt, krijg je een grotere, vaak andere versie te zien.

Ik heb jullie al eerder verteld over het 365 project. Ik ga hier opnieuw mee beginnen in januari 2010! Veel mensen waren blij om dit te horen. Ik mis fotografie dus het is goed dat ik er weer mee bezig ga. Het enige struikelblok dat ik had, was die extra website. Weer een website om bij te houden. Ik wilde dat niet meer. Ik ga binnenkort de oude 365 posts verplaatsen naar deze website, wanneer ik er wat tijd voor heb. En alle nieuwe 365 foto's vanaf nu op dit blog! Dit zorgt voor meer verkeer naar deze website en bespaart me ook tijd!

Mijn normale blog posts blijven er hetzelfde uitzien als voorheen. Als ik echter een dagelijkse 365 foto post, zal er een teaser foto zichtbaar zijn op de frontpage, met een andere achtergrond, en voor de titel zal 365 staan. Als je op die 365 klikt, krijg je alle posts in de 365 categorie. Als je een 365 foto aanklikt op de frontpage, krijg je de losse pagina te zien met daarop een andere foto en een verhaaltje! Zoals de post waar je nu dus naar kijkt :) Dat is toch gewoon super?!

Ik wil heel graag ChEeTaH bedanken voor het helpen om dit in mijn huidige thema voor elkaar te krijgen. Zonder hem zou ik er een hele dag aan kwijt zijn.

Commentaar toevoegen