Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

December Bloggers?

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • RT : Autistic people are autistic throughout their whole life. We may learn to 'hide' it, we may learn to 'manage' but w… https://t.co/Or1cifarHK 6 dagen 6 uur geleden

Bloglovin

zaterdag, december 5, 2009 - 13:44

Je weet nu misschien nog niet waar dit precies over gaat. Ik denk namelijk dat ik het hier op mijn eigen blogs nog niet helemaal heb uitgelegd dus dat ga ik nu proberen.

Voordat december begon, keek ik zo eens naar mijn eigen blog en ik realiseerde me dat ik maar een paar keer per maand blog. En het is niet alsof ik verder niks te doen heb. Het is niet altijd mogelijk om te bloggen wanneer je dit wilt. En dan heb je ook nog het probleem dat je onderwerpen misschien niet interessant zijn voor anderen. Maar dat probleem heb je altijd wel. Niet iedereen kan je posts waarderen. Met dat gegeven in m'n achterhoofd, besloot ik om (op zijn minst te proberen om) elke dag in december te bloggen. Dus dat is hoe het December Bloggen project eigenlijk begon.

Paul had het snel door, en vond het zo leuk, dat hij ook mee ging doen op zijn eigen blogs, in het Nederlands en Engels. Spoedig volgde ook Junior, die hetzelfde deed op Juniorwood in het Nederlands en Engels. Mollie Moonbeam besloot daarop dat de wereld in deze dure en materialistische maand haar milieutips wel kon gebruiken. Wie kan haar dat nou kwalijk nemen? Rens begon ook met het December Bloggen in het Nederlands op Renssies. Corosben Mini'Mata vertelt ons over zijn planeet den de festiviteiten aldaar. En Mogway heeft nu ook het licht gezien en besloten om mee te doen op haar blogs in het Engels en Nederlands! Jimmy sloot zich vandaag aan bij ons aan en blogt in het Nederlands op zijn blog.

Wie volgt? Jij? Iedereen mag meedoen. Laat het ons weten op onze Facebook pagina, of via Twitter (stuur ons een reply @december_blog op Twitter).

Ik kan niet garanderen dat ik elke dag in december zal bloggen. Maar ik zal het zeker proberen. :D

Commentaar toevoegen

Illustraties