Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Gallery, buren, herfst en meer

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • RT : since i’m barely seeing blm on the tl anymore here’s a thread of petitions to reopen cases that haven’t been given justice 3 weken 5 uur geleden

Bloglovin

woensdag, november 11, 2009 - 16:36

Zowel ChEeTaH als Paul hebben gisteren geblogd, en ik heb dit zelf al een tijdje niet meer gedaan. Ik vergeet het soms gewoon en ik heb het ook erg druk, zoals gewoonlijk. Ik zal proberen deze blogpost kort te houden, ik wil niet weer een uur besteden aan schrijven terwijl ik eigenlijk moet werken.

Eerst even snel vertellen dat ik foto's heb geupload, van Seth die Junior knuffelt (so onzettend schattig) en van Seth met Sint Maarten. Je kunt de foto's op mijn gallery zien, als je op de foto hieronder klikt. Je moet wel inloggen om de foto's van Seth te zien. Ik heb geen zin erin allerlei foto's van mijn zoon in het openbaar weg te zetten. Als mensen echt geïnteresseerd zijn en ze willen zien, kunnen ze ook wel even lid worden en inloggen. Als ze zich eenmaal hebben aangemeld, moet ik even kijken wie het is en dan het lidmaatschap goedkeuren.

Seth cuddling Junior

De voornaamste reden dat ik nu niet update is dat ik buren heb. Niets vreemds zou je zeggen. Maar die van mij hebben voortdurend harde muziek aan. En andere buren timmeren en boren erg graag. Het is niet alleen overdag. Het is ook 's avonds en 's nachts. Ik ben dit zo ontzettend beu. Ik heb niet eens de energie om hierover te schrijven. Laten we het er maar op houden dat we al het mogelijke hebben geprobeerd om het te laten ophouden. Maar onze buren zijn ronduit asociaal en houden geen rekening met anderen. We hebben het op een vriendelijke manier geprobeerd en we hebben de politie gebeld. We hebben onze huisbaas ingelicht en die zegt dat we gewoon de politie moeten bellen. Dit hebben we al meerdere keren gedaan maar zonder succes. Ze geloven ons wel maar er verandert niets aan de situatie. We hebben nog geen politie gezien. Dus we hebben een beetje het idee dat ze ook niet zijn langsgeweest bij de buren.

Het is herfst en hoewel ik de kleuren in de herst erg mooi vind, betekent deze periode ook dat mijn depressie erger wordt. Het interesseert me niet dat sommige mensen denken dat een depressie een state of mind is, ik weet alleen maar dat ik er niets aan kan doen. Ik heb hier niet om gevraagd. Maar het maakt alles wel moeilijker. Je wilt niet opstaan, je wilt niet eten, je wilt niet werken, je hebt niet eens de energie om te ontspannen en games te spelen. Mijn tweede probleem is dat ik een workaholic ben. Dus ik heb echt problemen met mezelf in deze periode. Want ik wil zo graag werken, maar ik heb er geen energie voor. Of ik ben zo emotioneel dat ik alleen maar kan huilen. Sommige dagen gaan beter, sommige juist slechter. Ik weet alleen maar dat ik het nu rustiger aan moet doen. :(

Dus nu beland ik op Facebook waar ik spelletjes speel. Het lijkt erop dat mijn directe familie hier totaal geen moeite mee heeft. Ik vind de spelletjes wel leuk. Ze houden mijn gedachten een beetje weg van de buren, soms dan toch.

Ik zou vorige maand eigenlijk een review over MySims AGents op de Wii schrijven. Maar dit is me nog niet gelukt. Ik ben erg blij dat ChEeTaH heeft aangeboden om het te schrijven. Ik vind sowieso dat hij een betere schrijver is dan ik. Mijn reviews staan gewoonlijk vol met feiten, maar ik kan er toch niet echt een leuke review van maken.
Paul had beloofd een MySims Agents op DS review te schrijven en dat heeft hij ook gedaan. Hij stuurde het gisteren naar mij toe en het kan nu online gelezen worden op MySimsNetwerk! Bedankt Paul. Ik stel je moeite heel erg op prijs. Soms voel ik me zo alleen op mijn fansites maar sommige teamleden maken het verschil, en geven me net dat steuntje in de rug dat ik nodig heb om door te gaan.

MacDesperate zal waarschijnlijk snel lanceren. Ik ben eigenlijk al klaar met het design en ChEeTaH werkt nog aan wat (scripts) dingen. Ik gok dat we de website nog wel in december ofzo zullen lanceren. Als dat niet zo is, staat het in ieder geval mooi op mijn Portfolio 2010 pagina ;)

Ik ben ook al enige tijd aan het werk aan mijn toekomstige scrapbooking website. Ik ga daar gratis en betaalde (digitale) scrapbooking sets aanbieden. Ik heb dit project nu alleen even gepauzeerd omdat ik Patricia heb beloofd haar blog te ontwerpen.

Ik ben ook erg hard aan het werk aan SimsNetwork en SimsNetwerk. Ik hoop deze vernieuwde websites zo rond Nieuwjaar te lanceren. Sneller is geen optie. Het is niet dat we er niet aan werken, maar we hebben het gewoon afgrijselijk druk en het is ontzettend veel werk. Je hebt geen idee. Het is leuk om te doen. Maar het slurpt tijd. Als het me lukt, werk ik van heel vroeg 's ochtends (rond 7 uur) tot middernacht. Het is erg moeilijk om dit vol te houden, gecombineerd met het opvoeden van een zoontje 6,5 dagen per week.

Iets wat echt niet helpt is het gebrek aan activiteit op SNW. Ik snap dat we minder bezoekers hebben omdat ik nu geen downloads upload. Maar de oude bezoekers gaan ook weg naar andere (bevriende) fansites. En hoewel ik niet echt boos ben op die andere fansites, is het toch wel een beetje een steek in je rug want ik doe zo m'n best, maar ik ben meestal maar alleen. Soms is het net alsof andere fansites mijn leden stelen. Het klinkt vast belachelijk, totdat het jou overkomt. Er is meer gaande op het moment. Niet allemaal dingen waar ik in het openbaar over kan praten. Maar ik voel me buitengesloten, alleen, depressief. Ik probeer hiertegen te vechten maar het is echt moeilijk. Vooral als het erop lijkt dat niemand je echt snapt. En dan bedoel ik niet de depressie maar de problemen waar je mee zit.

Volgende week heb ik een chatmeeting met een deel van mijn team. Sommige teamleden hebben niet de moeite genomen om te reageren maar ik blijf niet bezig ze te vragen te reageren. Als ze niet willen, prima. Maar dat is wel een van die dingen die ik met mijn andere teamleden wil bespreken. Ik ben het eigenlijk meer dan beu dat ik teamleden heb die nooit online zijn. Ik ga dit bespreken met mijn teamleden om te kijken wat zij ervan vinden. Maar daarna, denk ik toch dat ik een aantal teamleden uit het team ga zetten. Wat heb ik nou aan teamleden die er nooit zijn?!

We hebben soms financiële problemen. We proberen geld te sparen, maar dat hebben we telkens weer nodig voor onverwachte dingen. Ik wou vorig jaar al gaan sparen voor een nieuwe DSLR camera. Ik ben dol op fotografie maar kan weinig met de huidige camera's. Ik zou ook graag sparen voor een MacBook Pro, zodat ik op locatie kan werken. Ik krijg misschien binnenkort wat extra geld om te sparen voor deze items maar het zal nog steeds een paar jaar duren, op zijn minst.

Ik zal snel weer schrijven en updaten. Ik zal Powerful Pink (voorheen bekend als het Pink Ribbon thema) snel uploaden, voor Drupal en Wordpress. En ik heb weer wat foto's gemaakt van mijn recente schilderijen. Ik ben best trots op sommige van mijn recente schilderijen dus wil ik ze graag op mijn portfolio showen.

Commentaar toevoegen

Illustraties