Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Een beetje afgevallen

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • RT : If someone tells you they are autistic, do not do any of the following... 4 weken 1 dag geleden

Bloglovin

zaterdag, augustus 29, 2009 - 12:04
Tags: 

Bijna niets, maar beter dan aankomen toch? Ik heb me vanochtend gewogen en er was 300 gram vanaf. Mijn BMI is nu 37.62 en mijn gewicht is dus 121.9, ik hoop snel beneden de 120 te gaan. We zullen zien.

Commentaar toevoegen

Illustraties