Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Schoon en opgeruimd

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • RT : I've always had a hard time expressing how I'm feeling through words. So I express myself through art. This past mo… https://t.co/niyAub63iz 14 uur 30 min geleden

Bloglovin

woensdag, mei 20, 2009 - 11:43

Gisteren was ons 3 jarig jubileum en om die reden heb ik besloten om ChEeTaH's bureau en planken maar eens flink onder handen te nemen. Stof is sowieso niet echt goed voor mij, vanwege m'n allergieën enzo. Maar ik had ook een aantal dubbele nieuwe (oude) Sim games. Ik had ChEeTaH de dubbele beloofd, hij had echter geen plek meer op zijn planken. Dus heb ik dat probleem opgelost en nu is het allemaal weer netjes. :D

Commentaar toevoegen