Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Wat Keycords

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • RT : since i’m barely seeing blm on the tl anymore here’s a thread of petitions to reopen cases that haven’t been given justice 2 weken 5 dagen geleden

Bloglovin

woensdag, februari 25, 2009 - 22:59

Ik heb deze keycords verzamelt tijdens mijn bezoekjes aan game expos. Ik heb er een aantal dubbel, maar de meeste keycords zijn hier zichtbaar. Sommigen zitten aan de zijkant waardoor je ze dus niet allemaal kunt zien. Ik draag altijd mijn sleutels aan een keycord. Ik heb het Playstation 3 keycord meer dan 2 jaar gebruikt. Het EA Games keycord trouwens ook. Maar ik ben nu overgestapt op een PSP keycord :)

Commentaar toevoegen