Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Nieuwe Tassen?

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

Bloglovin

dinsdag, januari 27, 2009 - 22:22
Tags: 

Ik wil deze paisley design tassen eigenlijk al een tijdje hebben. In november/december verkochten ze deze in een winkel. Maar toen ik in de winkel kwam, was alles al uitverkocht. Ze zijn nu weer terug, maar wel in een andere winkel. Dus ik ga morgen kijken of ze ze nog hebben! Ze zijn helemaal niet duur en de laatste keer dat ik voor mezelf een tas kocht, was in 2007, en dat was een luiertas! Dus ik vind dat ik wel een nieuwe tas verdien. :P

Je zult het vanzelf wel zien of ik deze tassen op tijd weet te bemachtigen. Ik weet vrij zeker dat ik er een foto van zal maken als ik ze heb. :D

Commentaar toevoegen