Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Vaarwel Snowy

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • RT : I've always had a hard time expressing how I'm feeling through words. So I express myself through art. This past mo… https://t.co/niyAub63iz 16 uur 15 min geleden

Bloglovin

dinsdag, december 2, 2008 - 21:56

Snowy (nicknamen Snoover, Snoovla, Sneeuwbal) is vandaag overleden. Het doet veel pijn, maar ik wil er wel over vertellen op mijn blog. Al is het maar een klein beetje, gewoon om m'n vrienden te informeren.

Snowy was al een paar maanden ziek. En dat terwijl we alles hebben geprobeerd en onze dierenarts regelmatig bezochten. Snowy had een probleem met z'n maag. Op het eind leek het op een tumor of een chronische ziekte. Hij zou hoe dan ook niet genezen. Snowy weigerde op het eind ook om te eten, eerst omdat het niet lukte. Hij probeerde het wel, maar het was te moeilijk voor hem. En op het laatste probeerde hij het niet eens meer. De medicatie hielp alleen met het rekken van tijd, hopende dat hij zou genezen. Maar dat gebeurde niet.

Ik wou Snowy helemaal niet laten inslapen. Maar hij kon zo niet meer doorgaan. Toen we merkten dat hij geen moeite meer deed, was het voor ons wel duidelijk dat hij te zwak was geworden om te kunnen vechten. We hebben toen samen met de dierenarts besloten dat het het beste voor Snowy was om afscheid te nemen en hem te laten inslapen.

Ik weet dat deze keuze voor Snowy het beste is. Maar het doet echt heel veel pijn. Ergens achterin mijn hoofd was ik ervan overtuigd dat Snowy wel beter zou worden. Hij had toch meerdere moeilijke periodes overwonnen, ook dodelijke. Deze kon hij niet winnen :(

Snowy had een kort maar wel een goed leven, hij is geboren op 14 mei 2003 en vandaag op 2 december 2008 overleden.

Ik weet zeker dat hij het naar zijn zin zal hebben daarboven met Holly, Gizmo, Kitty en zijn broertje Kirby. Vaarwel Snoover :(

Snowy

Commentaar toevoegen

Illustraties