Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Rudolph's Christmas wallpapers

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

 • RT : I've always had a hard time expressing how I'm feeling through words. So I express myself through art. This past mo… https://t.co/niyAub63iz 3 dagen 11 uur geleden

Bloglovin

zondag, november 30, 2008 - 20:47

Ik heb gisteren wat nieuwe wallpapers gemaakt. Dit keer niet zulke heel moderne. Nee, dit keer heb ik geprobeerd om wat klassiekere wallpapers te maken. In eerste instantie wou ik gewoon rode en groene wallpapers. Maar toen die klaar waren, voegde ik nog een gouden versie toe. Toen keek ik ernaar en realiseerde me dat ik helemaal geen blauwe had gemaakt. En ik vind blauw zelf erg mooi. Kun je nagaan.

Dus hier zijn ze dan! Als mensen ze leuk genoeg vinden, zal ik misschien ook nog bijpassende PSP en iPhone wallpapers maken.

  Fullscreen Resoluties:
 • 1600x1200
 • 1400x1050
 • 1280x1024
 • 1280x960
 • 1152x864
 • 1024x768
 • 800x600
  Widescreen Resoluties
 • 1440x900
 • 1280x800

Klik hieronder gewoon op een kleur naar keuze:

Rudolph's Red Christmas wallpapers

Rudolph's Green Christmas wallpapers

Rudolph's Gold Christmas wallpapers

Rudolph's Blue Christmas wallpapers

Commentaar toevoegen

Illustraties