Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Winter Wonderland wallpapers

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

Bloglovin

donderdag, november 27, 2008 - 11:41

In maart van dit jaar, heb ik een "Winter Wonderland" vector gemaakt. Het is nu bijna december. En gisteren was ik op zoek naar wat vector en minimalistische winter- of kerstwallpapers. Maar ik kon gewoon niet echt vinden waar ik naar op zoek was. Er zijn de afgelopen tijd ook nog niet zoveel winter wallpapers gemaakt.

Toen herinnerde ik me vanochtend ineens mijn eigen vector die ik maanden geleden gemaakt had. En net als de Los Angeles wallpapers die ik gemaakt had van mijn eigen vector, besloot ik hetzelfde te doen met de Winter Wonderland vector.

Dus hier zijn ze dan! Een serie wallpapers voor mijn loyale bezoekers. Voel je vrij om contact te zoeken, als je meerdere/andere maten wilt aanvragen. Hier zijn de beschikbare maten:

Winter Wonderland

Standard resolutions

Widescreen resolutions

Handheld resolutions

Commentaar toevoegen

Illustraties