Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Een witte winter

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • RT : I've always had a hard time expressing how I'm feeling through words. So I express myself through art. This past mo… https://t.co/niyAub63iz 15 uur 1 min geleden

Bloglovin

maandag, november 24, 2008 - 14:21

Officieel is het nog geen winter, maar we hebben gisteren al wel wat sneeuw gehad! Als dat nou ook eens zo was tijdens kerst. Het lijkt erop dat dat nooit eens voorkomt. Nee, hier in Nederland krijgen we sneeuw in november. Soms zelfs in maart...

Nog geen maand geleden liepen we buiten en zagen hoe de bladeren van zowat elke boom aan het vallen waren, of al weg waren. Met deze sneeuw, welke trouwens alweer aan het ontdooien is terwijl ik dit typ, zijn we al helemaal in de stemming om de kerstboom op te zetten. Ik ben een kerstpersoon. ChEeTaH trouwens ook. We hebben onze boom het liefst maandenlang staan, een heel seizoen als het even kan!

Tijdens de kerstweek, zullen we naar mijn moeder afreizen. Ik zie daar best wel naar uit. We hebben niet heel veel geld om cadeaus te kopen dit jaar, maar dan zijn we in ieder geval wel samen. Ik heb voor elke dag al avondeten gepland. Ik ga mijn fameuze chocolademousse maken. Maar laten we de corn chowder, kaasbroodejes en kaasfondue niet vergeten! Oh, ik kan echt niet wachten :)

We hebben Seth's kerstcadeau al gekocht. Nog geen Sinterklaascadeautje(s) overigens...

Onze kerstcadeaus zullen nieuwe PC onderdelen zijn. Behalve mijn harde schijven, TFT scherm, toetsenbord, muis en DVD drive, zal alles nieuw zijn. Mijn PC werkte prima in 2003/2004. Maar aangezien ik elke dag op deze PC werk, creëren en ontwerpen als mijn werk, moet deze PC snel en betrouwbaar zijn. In mijn vrije tijd gebruik ik de PC ook voor gamen en dergelijke. En het lijkt elke keer trager en irritanter te worden. Mijn oude PC zullen we gewoon gaan gebruiken als opslaagsysteem voor tv series, films en muziek. Van dat spul dat ik niet per se op mijn PC wil bewaren, maar toch wel graag af en toe wil kunnen bekijken of beluisteren.

Ik heb eindelijk MySims op m'n PC, maar het lijkt erop alsof geen van mijn vrienden het in hun bezit heeft. Dus nu kan ik de essences niet uitwisselen. Ik kom hier nog op terug.

Ik werk momenteel aan een aantal projecten. Twee projecten zijn eigenlijk al online, maar nog niet officieel. Ik zal ze hier posten zodra ze beschikbaar zijn voor het publiek. Maar mijn werk aan die projecten is eigenlijk af, daarom ben ik nu alweer even bezig aan wat andere projecten. Als alles goed gaat, zie je nog voor 2009 drie nieuwe projecten op m'n portfolio verschijnen.

Ik heb al een tijdje geen foto's gepost. Dit komt vooral omdat ik het druk heb. Maar dat is niet het enige probleem. De Canon camera begint kuren te krijgen. Op elke foto verschijnt namelijk een paarse rand. Dat is behoorlijk irritant. We kopen voorlopig echter geen nieuwe camera, aangezien we eerst voor wat meubilair moeten sparen :(

Commentaar toevoegen

Illustraties