Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Nieuwe SNWeblogs

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • Today is my anniversary (14 years together, 3 years married). I made a card for hubby, and he picked out these beau… https://t.co/eRjmHhdgCQ 5 dagen 22 uur geleden

Bloglovin

woensdag, juli 23, 2008 - 02:59

Gewoon een kort bericht om mee te delen dat Jean en DeKDeS bij ons team zijn gekomen. Jean is erbij gekomen op onze Sims websites als teamlid en zal op de forums meehelpen. DeKDeS zal mij meehelpen op de Spore websites, net als Hexer. Je kent Hexer misschien ook wel al van SNW, hij werkt nu al een aantal jaar op SNW (SimsNetwork).

Nou, Hexer is dus een tijd terug al begonnen met bloggen op de SNWeblogs. Jean en DeKDeS daarentegen zijn nieuwe bloggers! Jean kun je hier vinden en DeKDeS zal dit adres wellicht af en toe gebruiken :)

Nu het grotere nieuws (begrijp me niet verkeerd, ik ben dolblij dat we nieuwe teamleden hebben, maar ik heb weinig tijd en dit is mijn portfolio, dus ik zou me hier wat meer moeten richten op portfolio gerelateerde dingen). Ik heb een chique template/thema gemaakt voor de SNWeblogs! Dit had een tijdje terug al beloofd, maar hier is het dan eindelijk!

Het is widget vriendelijk. Het is geldig XHTML Strict, geldig CSS 2.1 en geldig CSS 3. Oh en het past ook bij de huidige SNW natuurlijk. Ik zal er nog een (voor Spore) maken over een tijdje. Maar voor nu moet dit maar voldoen.

Nieuw SNWeblogs thema!

Je kunt dit thema op de meeste SNWeblogs bekijken. Maar ik raad je aan om dit thema op Paul's SNWeblog te bekijken. Hij heeft al redelijk wat blogposts en ook wat extra widgets, op die manier kun je goed zien waartoe het thema in staat is!

Commentaar toevoegen

Illustraties