Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

SporeMasters

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

Bloglovin

dinsdag, juli 22, 2008 - 23:59

Ik ben pas geleden gevraagd door Maxis om een SporeMaster te worden op de officiële Spore website. Ik heb besloten om het te doen, hoewel ik weet dat ik er niet 24/7 zal kunnen werken. Ik zal wel m'n best doen natuurlijk. Je zult me niet snel creatures zien uploaden op mijn SporeMasterRosana account. Ik wil die graag op mijn "gewone" (Rosana) Spore account houden.

Ik ben uiteraard niet de enige die gevraagd is als SporeMaster (dat zou raar zijn). Ik heb veel gezelschap daar! Zie hier alle nieuwe SporeMasters op alfabetische volgorde:

Ik zie ernaar uit om met iedereen samen te werken!

De leden op mijn eigen Spore sites hoeven niet bang te zijn dat ik nu niets meer op SporeNetwerk doe hoor. Ik ben momenteel een heel nieuw systeem aan het ontwikkelen voor onze Spore sites. Maak je dus geen zorgen! Maar wees wel geduldig, want ik heb nog veel werk te verrichten.

Commentaar toevoegen

Illustraties