Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Spore: de Creature Creator

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

Bloglovin

maandag, juni 16, 2008 - 23:52
Categories: 
Cute Fruit

Er is een grote kans dat de mensen die deze blogpost lezen me kennen via m'n eigen gaming sites. Ik beheer Sims fansites en Spore fansites. Voor Spore ben ik zelfs naar het buitenland naar de E3 gereisd, zodat ik Spore met mijn eigen ogen kon zien. Dat was het zeker waard. Ik kon niet alleen van Spore genieten daar, maar ik heb ook m'n grote liefde gevonden! Anyway, weer on topic. Ik heb ook de Games Convention bezocht, ook voor Spore. Je kunt wel zeggen dat ik een ware fan ben. Ik kan me namelijk niemand indenken die voor een spel meerdere dure reizen maakt. In het begin van dit jaar ben ik door Electronic Arts uitgenodigd om met Spore te spelen. Ook al had ik Spore al eerder gezien op de E3 en in Leipzig, heb ik alleen met een paar dingen zoals de Creature Editor kunnen spelen. Bij Electronic Arts kon ik eindelijk met het spel zelf aan de slag! Dit was zo geweldig, je zult er meer over ontdekken als het 7 september uit komt! Als je nieuwsgierig bent naar mijn ervaring over Spore zelf, lees mijn preview op SporeNetwerk! Morgen (17 juni) is de dag dat Maxis de Creature Creator uitbrengt. Je kunt de gratis versie downloaden en spelen. Maar als echte fan raad ik je aan om het te downloaden bij de EA Store of het ergens anders te kopen. Het is het zeker waard. Hoe weet ik dit? Nou, als je deze blogpost hebt gelezen zou het duidelijk moeten zijn hoe vaak ik er al mee heb gespeeld. Maar dat is niet de enige reden. Maxis heeft mij namelijk de kans gegeven om (net als andere pers en fan sites) de volledige versie van de Creature Creator te downloaden en te spelen, nog voor de release van morgen. Ik heb al vele wezens gemaakt. De meeste staan online op Spore.com (bekijk ze hier!) Ik heb ook een wezen gemaakt (The Froggurrr) die ik ook op de Games Convention heb gemaakt. Zie het plaatje hier onder:

The Froggurrr

Zie je hoe het in twee jaar tijd veranderd is?! Ik heb allemaal dezelfde onderdelen gebruikt. Maar sommige texturen zijn veranderd (zoals de kleine gele puntjes). Anyway. Ik wou hierbij iedereen bij Maxis bedanken die dit mogelijk heeft gemaakt. Ik kan niet meer wachten op Spore. Maar ik ben wel al zo blij dat ik de Creature Creator heb tot die tijd. Morgen kan iedereen eindelijk met de Creature Creator spelen. Dat betekent dat de officiële site waarschijnlijk overspoelt wordt met nieuwe leden en wezens. Daarom ook dat ik mijn Spore sites aan het voorbereiden ben. Ik werk momenteel aan SporeNetwerk en Sporepedia.nl waar ik allemaal creatures zal aanbieden. ChEeTaH van The Spore Zone zal zijn wezens ook naar Sporepedia uploaden.

Illustraties