Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

"Blue Firebird" Desktop Wallpapers

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

Bloglovin

maandag, juni 16, 2008 - 23:32

Als je mijn vorige blogpost over Spore's Creature Creator hebt gelezen, dan weet je intussen dat ik de Creature Creator in mijn bezit heb (ja, legaal). In de Creature Creator kun je heel leuke plaatjes maken, hoge kwaliteit plaatjes. Ik hou wel van een mooie desktop. En ik ben wel weer toe aan een nieuwe. Mijn meest recente creature is "Blue Firebird" en hem (of haar, het?) heb ik gebruikt in een nieuwe serie wallpapers:

Blue Firebird Desktop Wallpapers

Als je mijn creature leuk vind, stem dan op www.spore.com :)

Commentaar toevoegen

Illustraties