Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Is Plurk de nieuwe Twitter?

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • RT : I've always had a hard time expressing how I'm feeling through words. So I express myself through art. This past mo… https://t.co/niyAub63iz 5 dagen 12 uur geleden

Bloglovin

zondag, juni 1, 2008 - 23:34

Weer een blogpost over Twitter? Echt? Wauw! Nou, nee, niet echt. Ik ben behoorlijk inactief geweest de afgelopen dagen. Ik had behoefte aan rustigere activiteiten. Dat houdt ook in dat ik een beetje offline zou zijn. Ja, ik ben het echt. Ik ben niet ziek ofzo. Ik had gewoon zin om een paar dagen rustig aan te doen.

Dus vandaag kwam ik weer terug online, bekeek Twitter en zag dat een aantal mensen het over Plurk hadden. Een behoorlijk interessante naam, toch? Sommige mensen noemen het zelfs 'de nieuwe Twitter, maar dan zonder downtime'. Nou, sommige mensen hebben te vroeg gejuichd. Want Plurk heeft zelf ook downtime (of in elk geval serverproblemen) gehad vandaag.

Ik heb me ook aangemeld, je kunt me hier vinden. Maar tot nu toe vind ik Plurk nog niet zo geweldig. Ja, het ziet er leuk uit, maar ik vind de looks op Twitter nou niet echt verschrikkelijk. Nu komt het razende en klagende gedeelte. De servers zijn alles behalve stabiel, maar er is nu al een 'Karma' systeem. Je kunt bepaalde dingen van je profiel niet bewerken, tenzij je genoeg Karma punten hebt. En je kunt geen Karma punten krijgen tenzij je mensen uitnodigt. Nou, ondanks het feit dat ik het haat om mensen uit te nodigen zonder dat daar een goede reden voor is, heb ik Junior wel uitgenodigd om te kijken of het werkt. Tot nu toe is er niets veranderd. De site ziet wel mijn geaccepteerde 'friend invitations', maar hij update mijn Karma niet. Wat moet je daar nou mee? Om nog even terug te komen op die serverproblemen. Ik kan mijn avatar niet veranderen dankzij de serverproblemen. Maar ik moet mijn avatar veranderen om meer Karma te krijgen. Vreemd systeem tot nu toe.

Ik kan geen service reviewen als ik geen gebruik kan maken van de features. Een groot deel van die features kunnen niet worden gebruikt omdat ik geen Karma heb. En een ander deel kan niet gebruikt worden door de serverproblemen. Dus ik denk dat ik zal moeten wachten tot alles weer stabiel is.

Tot nu toe, heeft het inderdaad wel wat overeenkomsten met Twitter: de serverproblemen. Je kunt me hier toevoegen op Plurk als je dat leuk vind, maar ik stop in elk geval niet met Twitter nu Plurk er is. Daarvoor is het nog te vroeg en vooral te beperkt.

Commentaar toevoegen

Illustraties