Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Nieuw blog design voor Alex

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • Today is my anniversary (14 years together, 3 years married). I made a card for hubby, and he picked out these beau… https://t.co/eRjmHhdgCQ 1 week 2 dagen geleden

Bloglovin

zaterdag, mei 31, 2008 - 17:31

Ik had Alex een tijdje terug een nieuw blog design beloofd. Hij is een team members op SNW. Onze SNW team members kregen allemaal een gratis blog aangeboden. Alex is een reguliere blogger dus vond ik het wel zo eerlijk dat hij de eerste was die een nieuw blog thema zou krijgen!

Nieuw blog design voor Alex

Het thema is gemaakt op de nieuwste Wordpress (versie 2.5.1). Het is widget-friendly (twee sidebars), iets wat Alex erg graag wou voor zijn nieuwe design. Het thema heeft een web 2.0, simpel en schoon uiterlijk. Ik vind zelf dat het erg goed is geworden. Alex is heel gelukkig met dit nieuwe thema. Ik had plezier in het maken.

Ik heb overigens wel besloten om het deze week rustiger aan te doen. Ik heb al maanden geen fatsoenlijk weekend gehad. Ik heb geen spel gespeeld sinds het begin van februari. En zonder die games, had ik nooit SNW gehad. Ik ga na het weekend weer aan de slag. Ik ben alweer aan een aantal nieuwe projecten bezig. Hou Miss Design dus goed in de gaten als je op de hoogte wilt blijven!

Commentaar toevoegen

Illustraties