Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Some nature pics

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • About last night. Another post-stream selfie. Figured if I'm feeling good for a change, I should document that haha. https://t.co/P5AGngFpzf 3 uur 44 min geleden

Bloglovin

woensdag, mei 21, 2008 - 23:36

Sommige van deze foto's (madelief, paardebloem en lieveheersbeestje) heb ik een jaar geleden gemaakt, toen ik nog zwanger was en vaak ging wandelen in mijn buurt op zonnige dagen. De andere foto's zijn recenter en heb ik gemaakt tijdens het wandelen aan de Maas, de rivier waar ik vlakbij woon.

Oude foto's verwijderd van DeviantArt. Je kunt ze nog wel terugvinden in mijn gallery.

7684060091

Commentaar toevoegen

Illustraties