Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Voedsel Foto's

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • RT : I've always had a hard time expressing how I'm feeling through words. So I express myself through art. This past mo… https://t.co/niyAub63iz 6 dagen 12 uur geleden

Bloglovin

woensdag, mei 21, 2008 - 23:49
Tags: 

Oké, niet alleen voedselfoto's, maar ze zijn wel in de meerderheid!

Junior en ik deden vorige week een fotoshoot voor zijn nieuwe blog, welke niet lang meer op zich zal laten wachten. Junior is natuurlijk een beroemde ster, dus hij kan het zich niet veroorloven om geen nieuwe fotoserie te uploaden straks! Hier is in elk geval alvast één voorproefje!

Foto's verwijderd van oude DeviantArt account. Bekijk liever mijn gallery! :)

7684060091

Commentaar toevoegen

Illustraties