Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Verslaafd aan IKEA

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • Today is my anniversary (14 years together, 3 years married). I made a card for hubby, and he picked out these beau… https://t.co/eRjmHhdgCQ 1 week 4 dagen geleden

Bloglovin

woensdag, mei 21, 2008 - 23:23

Ik geef het toe, ook ik ben verslaafd aan IKEA. De halve woonkamer staat ermee vol. Daarom kwam ik een tijdje terug op het idee om een illustratie te maken in het teken van IKEA. Wel een humoristische natuurlijk. En dit kwam eruit. Nee, ik heb geen hekel aan IKEA. Nee, ik wil IKEA niet per se met een drug vergelijken. Dit is gewoon humor. Als je het leuk vind dan is dat fijn. En kun je er niet mee overweg, dan kun je het venster sluiten :)

Addicted to IKEA

Commentaar toevoegen

Illustraties