Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Twitter

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • Today is my anniversary (14 years together, 3 years married). I made a card for hubby, and he picked out these beau… https://t.co/eRjmHhdgCQ 1 week 1 dag geleden

Bloglovin

woensdag, mei 21, 2008 - 22:53

Dus, weeral een blogpost over Twitter. Het wordt zo onderhand een standaard onderwerp. We hebben vandaag de Twit-out gehad, eigenlijk is deze nog steeds gaande. En het lijkt er niet op alsof het veel invloed heeft op Twitter. Nee, sterker nog. Voor een korte periode was Twitter zelfs down. Alweer. Hoe dan ook, ik heb niet meegedaan met de Twit-out. Het is gewoon niet voor mij.

Een ander topic over Twitter en zijn downtime. Nou, zoals je op mijn Engelse blog kunt zien, heb ik aan de rechterzijde een blok. Dat blok met het Twitter script erin. Als Twitter down is, laadt mijn site heel traag! Het is iets waar ik de afgelopen paar dagen over heb nagedacht. Ik vind dat Twitter blok echt heel, heel leuk. Maar als Twitter elke dag downtime heeft, kan ik het me niet veroorloven om dat blok op m'n site te houden. Het zal mijn bezoekers irriteren, dat weet ik zeker.

Het derde en laatste onderwerp waar ik over wil spuien is weer iets over Twitter. Het kwam in me op om erover te bloggen toen er iets over zei op Twitter. Hij heeft er ook over geblogd op zijn eigen website. Er zijn een aantal mensen die je volgen, puur zodat ze zelf meer followers krijgen. In mijn eigen ervaring had ik ook mensen die me gingen volgen. Ik besloot hen dan ook te volgen, binnen het uur zelfs. En daarna besloten ze om me niet meer te volgen. Het is meer dan eens gebeurd. En het lijkt erop alsof sommige mensen gewoon een fijne groep aan followers probeert op te bouwen om hun eigen ego te strelen. Nou, daar laat ik me niet voor gebruiken. Als je besluit me te volgen, doe het dan om de juiste redenen. Natuurlijk is het mogelijk dat je een fout maakt. Maar het is wel overduidelijk dat je het om de verkeerde redenen doet als je me meteen niet meer volgt op het moment dat ik nog maar net ben begonnen met jou te volgen! Doe dit niet. Geeft je uiteindelijk gewoon een slechte reputatie.

Commentaar toevoegen

Illustraties