Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Facebook

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • RT : I've always had a hard time expressing how I'm feeling through words. So I express myself through art. This past mo… https://t.co/niyAub63iz 4 dagen 7 uur geleden

Bloglovin

woensdag, mei 21, 2008 - 23:26

Ik las op TechCrunch dat Facebook een hele nieuwe look krijgt op de profielen. De screens laten veel zien van de veel betere look. Nee, ik heb het niet over nieuwe kleuren. Het is nog steeds wit en blauw. Maar de profielpagina's lijken niet meer zo rommelig. De inhoud is verdeeld over meerdere tabs (Feed, Info, Photos, Applications).

Je kunt ook een screen zien van het nieuwe Facebook design op Inside Facebook. Op die screen kun je zien hoe de algemene menu's eruit komen te zien. Niet alleen de profielen gaan veranderen. De verandering is gepland voor Juni, geen exacte datum bekend naar mijn weten.

In het afgelopen jaar heeft Facebook best wat dingen veranderd. Er zijn translations, chats, friendlists en meer bijgekomen. Ikzelf ben overigens gestopt met het intensief gebruiken van Facebook, in elk geval voor een tijdje. Ik heb mijn account niet opgeheven ofzo. Ik voelde er gewoon weinig meer voor om foto's en persoonlijkere informatie te delen. Ik hou sommige dingen toch liever wat beperkt.

Commentaar toevoegen

Illustraties