Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Twitter boycott?

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • RT : I've always had a hard time expressing how I'm feeling through words. So I express myself through art. This past mo… https://t.co/niyAub63iz 2 dagen 22 uur geleden

Bloglovin

dinsdag, mei 20, 2008 - 09:35

Ik ben helemaal into social networking, new media, web 2.0 enzovoorts. Dat betekent dat ik een boel services gebruik. De meeste services gebruik ik enkel om ze uit te proberen. Sommige gebruik ik omdat ik het leuk vind. Twitter is zo'n service.

Er zijn de afgelopen tijd wat problemen geweest wat betreft de downtime op Twitter. Sommige mensen kunnen niet overweg met die downtime. Zie, ik vind het ook niet leuk als Twitter down is, want ik heb een aantal scripts draaien op mijn website die de boel flink vertragen als Twitter down is. En uiteraard is dat iets wat ik niet wil. Ik wil dat mijn bezoekers genieten van hun verblijf op mijn website. Als ik andere websites bezoek en die websites openen niet binnen enkele seconden, dan word ik ongeduldig. Ik ken mezelf wat dat betreft. Dus ik kan me voorstellen dat mijn bezoekers wellicht ook ongeduldig worden. En dat wil ik niet. Dus nee, ik ben niet zo blij met die downtime op Twitter.

Maar, met alle respect, er zijn ook mensen die de downtime op Twitter gewoon niet aankunnen. Als we een service moeten gaan boycotten, puur omdat deze service de afgelopen tijd toevallig vaak down was en is, waar zijn we dan mee bezig? Laten we niet vergeten dat Twitter een gratis service is. Het is altijd een gratis service geweest en zover ik weet gaat dat in de nabije toekomst ook niet veranderen. Je hoeft niet te betalen voor Twitter. Man, je hoeft Twitter niet eens te gebruiken als je de downtime niet aankunt. Onthoudt, niemand dwingt je om het te gebruiken. Twitter verdient niet heel veel geld met de website. Er zijn wel wat advertenties, maar alleen op de Japanse pagina's. Dat is tenminste het enige wat ik heb gezien. Mijn eigen pagina heeft geen ads. Ik heb ook wat statements gelezen dat 'wij de community zijn' en dat 'wij Twitter maken wat het is'. Dat klopt wel. Maar denk je nou echt dat een paar honderd mensen een verschil maken op zo'n grote service als Twitter? Het is ook niet alsof de werknemers bij Twitter niet op de hoogte zijn van de 'problemen' op de site (of eigenlijk, de server). Twitter een dag lang niet gebruiken gaat echt geen verschil maken. Ik respecteer de mensen die Twitter wel gaan boycotten. Maar ik denk niet dat ik meedoe. Ik wil Twitter gebruiken als het mij uitkomt.

Commentaar toevoegen

Illustraties