Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Veel actieve projecten

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

Bloglovin

zondag, mei 4, 2008 - 02:16

Ik update alleen eventjes kort om jullie te laten weten dat het gebrek aan updates voornamelijk komt door mijn activiteiten (projecten ja). Ik ben momenteel bezig met 8 websites, dus ik ben nogal bezet totdat ik op zijn minst vier sites online heb. Geen zorgen, ik ben met drie van de projecten zo goed als klaar.

In de tussentijd, kun je op de hoogte blijven door me toe te voegen op Twitter. Als je mijn laatste foto's wilt bekijken, kun je dat doen op mijn DeviantArt of op mijn Flickr. En als je de vreemde behoefte hebt om me nog meer te stalken, op FriendFeed, Profilactic, Onaswarm en Soup kun je mijn globale (social networking) online activiteiten bekijken. Veel plezier ermee ;)

Commentaar toevoegen

Illustraties