Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Mijn nieuwe blog: meer features nodig?

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

Bloglovin

zondag, mei 4, 2008 - 02:36

Ik ben ver klaar met mijn nieuwe thema (of zal ik het gewoon een extreme update van mijn huidige thema noemen?) En voordat ik deze ga lanceren, wil ik graag nog aan de bezoekers vragen om wat feedback, tips en opmerkingen te geven over bepaalde dingen op mijn website. Ik vraag me gewoon af welke items er nog missen op mijn blog? Welke items missen er nog volgens jou?

Een poll - Vind je dat ik een poll moet plaatsen?
Shoutbox - Mis je mijn oude shoutbox? Waarom?
Gastenboek? Ik vind gastenboeken maar niks eigenlijk... Ze zijn zo... saai :?
Registeren... Moet ik mijn blog wat meer openen voor 'anonieme' bezoekers? Op dit moment is het alleen mogelijk om op posts te reageren als geregistreerd lid. En ik vind dat eigenlijk wel gewoon prettig zo. Maar ik weet ook dat het een hoop mensen tegenhoudt om dan iets te posten.
Sitemap? Ik betwijfel of je er wel een nodig hebt als mijn nieuwe thema eenmaal gelanceerd is. Maar misschien voeg ik er toch wel een toe.

Ik zou graag je gedachten horen. Je kunt je gedachten hierover ook achterlaten op Twitter (stuur me gewoon een reply).

Commentaar toevoegen

Illustraties