Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Seth is 6 maanden oud!

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

Bloglovin

woensdag, april 23, 2008 - 22:41

Vandaag vieren we dat Seth 6 maanden oud is! Hij is behoorlijk veranderd in die 6 maanden. Ik zie hem elke dag. En dat maakt het voor mij moeite om hem echt te zien veranderen. Maar ik heb vandaag wat 'oude' foto's bekeken van Seth, en hij is best wel veranderd.

Seth in October 2007 Seth in November 2007
Seth in December 2007 Seth in January 2008
Seth in February 2008 Seth in March 2008
Seth in April 2008

Commentaar toevoegen

Illustraties