Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Nieuwe projecten in het vooruitzicht

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • RT : I've always had a hard time expressing how I'm feeling through words. So I express myself through art. This past mo… https://t.co/niyAub63iz 3 dagen 10 uur geleden

Bloglovin

woensdag, april 16, 2008 - 11:54

Gewoon een snelle post om jullie te laten weten dat ik niet in het niets ben verdwenen ofzo. Ik ben deze hele week eigenlijk al bezig met het herontwikkelen en hetontwerpen van mijn huidige blog (waar je nu naar kijkt, ja). The voornaamste reden dat ik hiermee bezig ben is omdat de huidige site niet eens in de buurt komt van XHTML strict. Ik heb daar tijdens het maken van de huidige versie in 2006 helemaal ook niet op gelet. Een andere belangrijke reden is hoe de site eruit ziet. Ik heb zoveel te bieden op deze site. Maar uiteindelijk is het gewoon een rommeltje. Het is verre van georganiseerd met alle onoverzichtelijke sidebars. Dat moet veranderen! Ik wil dat mijn kijkers, lezers, bezoekers in staat zijn om te vinden wat ze zoeken. Wanneer de nieuwe versie af is, durf ik te wedden dat je dingen ziet waarvan je niet eens wist dat ze voorheen op de site stonden. Wees gewoon geduldig. De nieuwe versie komt deze week!

Iets anders wat ik wil delen, is het feit dat er nieuwe projecten aankomen. Ik vorm nu samen met Wouter (ChEeTaH), Wouter (Myshuno) en Alex een nieuwe groep: MacDesperate. We starten een website. Ik moet de site nog wel ontwerpen. Maar het idee erachter is heel simpel. We willen Macs. En we zijn wanhopig (desperate dus). We gaan bedelen, bloggen, zeuren en brabbelen op MacDesperate!

Oh en voordat ik het vergeet, ik heb voor ChEeTaH een nieuwe website/layout gemaakt voor Simply-Life. Hij gebruikt de nieuwe Drupal. Dit is mijn eerste Drupal thema. :) Oh en het is helemaal XHTML strict ^^

Dat is het voor nu. Ik heb nog veel meer plannen dan alleen het bovenstaande. Maar ik ga proberen deze projecten eerst te voltooien alvorens andere dingen te verklappen.

Commentaar toevoegen

Illustraties