Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Retro Summer Scrapbooking Textures #2

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

Bloglovin

dinsdag, maart 25, 2008 - 09:16

En weer een set hoge kwaliteit scrapbooking texturen! Je mag deze gebruiken voor scrapbooken (of andere persoonlijke dingen, zoals een website). De 10 texturen hebben allemaal een afmeting van 256x256px en zijn hoge kwaliteit JPG bestanden. Als je kleinere versies van deze texturen wilt, kun je contact met me opnemen.

Retro Summer Scrapbooking Textures #2

Commentaar toevoegen

Illustraties