Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

SNW viert 4e verjaardag!

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • Today is my anniversary (14 years together, 3 years married). I made a card for hubby, and he picked out these beau… https://t.co/eRjmHhdgCQ 1 week 2 dagen geleden

Bloglovin

maandag, maart 24, 2008 - 05:12

In het begin van 2004, startte ik twee Sims fansites: SimsNetwork en SimsNetwerk. Beide sites samen zijn enorm groot geworden. Ik heb meerdere Sims websites gehad, maar geen van die sites werd zo groot. We hebben nu meer dan 70.000 leden, we hebben nieuws, forums, downloads voor The Sims en De Sims 2, we hebben Simpedia met artikelen, screens en elk ander denkbaar media item, Teamspeak, en nog volop andere features. Ik run SNW al sinds het begin. De meeste dingen die gebeuren, heb ik zelf in de hand. Het is een enorme taak, maar dat is het wel waard. Want ik weet dat er mensen zijn die SNW als hun virtuele 'thuisbasis' beschouwen.

Vandaag viert SNW haar vierde verjaardag. Ik heb niks bijzonder gepland voor vandaag. Ik heb naast SNW nog een stapel werk. Dus ik heb geen tijd gehad om iets leuks te bedenken. Misschien kunnen we de verjaardag binnenkort met z'n allen op Teamspeak vieren.

Hoe dan ook, als je mee wilt feesten, kom dan naar ons forum op SimsNetwerk! :)

Commentaar toevoegen

Illustraties