Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Retro Shapes Scrapbooking Textures #1

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • Today is my anniversary (14 years together, 3 years married). I made a card for hubby, and he picked out these beau… https://t.co/eRjmHhdgCQ 5 dagen 22 uur geleden

Bloglovin

maandag, maart 24, 2008 - 03:54

Weer een set retro scrapbook texturen. Er zijn 12 JPG afbeeldingen van hoge kwaliteit, allemaal met een grootte van 256x256. Je kunt ze gebruiken voor het scrapbooken of voor andere persoonlijke dingen, zoals een website. Maar geef wel credit als je ze gebruikt!

Retro Shapes Scrapbooking Textures #1

Als je kleinere texturen wilt, laat het me dan alsjeblieft weten. Ik ben bereid om veranderingen aan te brengen, gewoon vragen. Als je ze gebruikt, neem dan alsjeblieft contact met me op! Ik vind het leuk om te zien wat voor dingen anderen met mijn texturen hebben gemaakt.

Commentaar toevoegen

Illustraties