Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Los Angeles vector wallpapers [update]

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • Autumn vibes 🍂🍁 Reversed nail polish: CATRICE Berry Potter & Plumbledore (46) and Rusty But Sexy (560) https://t.co/2m2a30vVPn 22 uur 20 min geleden

Bloglovin

maandag, maart 24, 2008 - 01:52

Ik weet dat ik dit eerder deze week al heb gepost. Maar Alex vroeg of ik ook een widescreen versie kon maken. In eerste instantie had ik alleen standaard resolutie wallpapers gemaakt. Ik heb nu twee widescreen resoluties toegevoegd (1440x900 en 1280x800):

Los Angeles vector wallpapers

Commentaar toevoegen

Illustraties