Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Junior krijgt Walk of Fame ster!

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • My eldest son saw me handing his dad a card yesterday, and he was somewhat cute about wanting a random card too.… https://t.co/qqwEmmmvUG 2 uur 59 min geleden

Bloglovin

maandag, maart 24, 2008 - 02:00

Toen ChEeTaH en ik in LA waren, hadden we het over hoe ik een custom Walk of Fame ster zou moeten maken. Dit wou ik al een hele lange tijd doen, maar heb het nooit echt geprobeerd, tot vandaag. Met trots presenteer ik jullie, een vector custom Hollywood Walk of Fame ster voor Junior. Ik heb enkel een eigen foto gebruikt als referentie. Maar de afbeelding die je hieronder ziet is volledig in vectoren gemaakt. Hip hè? ;)

Junior gets Walk of Fame star!

Commentaar toevoegen

Illustraties