Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

3 DeviantArt Stamps

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • Today is my anniversary (14 years together, 3 years married). I made a card for hubby, and he picked out these beau… https://t.co/eRjmHhdgCQ 5 dagen 22 uur geleden

Bloglovin

maandag, maart 24, 2008 - 01:45

Ik heb gisteren drie postzegels voor DeviantArt gemaakt. De eerste is een Fireworks MX postzegel. Ik ben een trouwe Fireworks gebruiker, al 7 jaar. Ik heb nieuwere versies geprobeerd (ik heb een oude versie van MX), maar ik vind de nieuwe versies gewoon niks. Ik weet dat de nieuwere versies wel meer opties hebben dan de oudere MX versie.

Maar dat interesseert me niet!

Ik wil niet switchen naar een nieuwere MX. En ik wil al helemaal niet switchen naar Fireworks CS3. Dat is de reden dat ik die postzegel heb gemaakt. Het is erg persoonlijk. Maar anderen zijn ook vrij om het te gebruiken op hun DeviantArt als ze dat willen.

De tweede postzegel is gemaakt voor De Sims 3. Hoewel ik zelf nog niet echt onder de indruk ben wat betreft nieuws en screenshots van De Sims 3, is er een heel grote kans dat anderen al wel grote fans zijn. Daarom heb ik deze postzegel gemaakt. Voor mijzelf hoeft het niet. Ik ga deze niet gebruiken op mijn dA. Ik ben nog niet klaar met De Sims 2. En ik raak ook niet heel erg opgewonden van hetgeen ik tot nu toe heb gezien.

De derde postzegel is in principe gewoon een smalle versie van mijn Los Angeles vector. Wanneer ik postzegels ga gebruiken op DeviantArt, wil ik mijn liefde voor Los Angeles kunnen uiten :)

Hier zijn de postzegels. Je kunt erop klikken en ze dan op DeviantArt bekijken. Maar de plaatjes hieronder zijn op ware grootte:

Commentaar toevoegen

Illustraties