Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Retro Summer Scrapbooking Textures #1

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

Bloglovin

zondag, maart 23, 2008 - 19:20

Ik heb gisteren een aantal scrapbook texturen gemaakt. Je kunt ze ook voor andere dingen gebruiken, zoals op je website. Maar het doel waarvoor ik ze gemaakt heb is eigenlijk zodat mensen hun eigen scrapbook papier kunnen printen. De texturen zijn in jpg formaat. Er zijn 8 texturen in felle, vrolijke kleuren. En de afmetingen zijn 256x256. Als je graag wilt dat ik nog een set release met de 128x128 afmetingen, laat het me dan weten. Dat heb ik zo klaar.

Retro Summer Scrapbooking Textures #1

Gebruik ze alsjeblieft alleen voor persoonlijke dingen, zoals scrapbooken. Als je besluit om ze op een website te gebruiken, geef me dan op zijn minst credit.

Commentaar toevoegen

Illustraties