Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Rosie in London

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • What do you do when you love Lawn Fawn, but your very cooool 12 year old loves Star Wars? You combine the two of co… https://t.co/dzoUDMy3eC 5 uur 30 min geleden

Bloglovin

zaterdag, februari 16, 2008 - 23:02

Afgelopen week (dinsdag) ging ik naar Londen, omdat ik was uitgenodigd bij EA voor een sneak peek over Spore. Ik zal hierover 3 artikelen schrijven. En deze kun je straks lezen op SporeNetwork (Engels), SporeNetwerk (Nederlands) en Junior's (Nederlands).

Ik kreeg niet echt de mogelijkheid om naar de stad zelf te gaan. Maar we zijn er wel eventjes heen gereisd. Ik heb dus ook wel een paar foto's en deze zal ik spoedig op deze website uploaden.

Commentaar toevoegen

Illustraties